Mijn naam is Diane van Lier-Noordenbos en ik ben 48 jaar oud. Ik ben 26 jaar getrouwd met Tom. Wij hebben 2 kinderen, een dochter Anja van 17 jaar en een zoon Rick van 14 jaar.

Ik heb een MDGO-VZ opleiding gedaan. Daarna eerst 9 jaar full-time gewerkt in een verzorgingstehuis in Nootdorp. Vervolgens heb ik 9 jaar part-time gewerkt in de thuiszorg in Wateringen/Kwintsheul.

Omdat in januari 2010 Rick ook naar de basisschool ging wilde ik weer wat meer gaan werken maar eigenlijk toch ook graag thuis zijn voor de kinderen als zij uit school komen. Heb er toen voor gekozen om te stoppen in de wijkverpleging. Omdat ik altijd al graag met kinderen wilde werken ben ik sinds december 2009 werkzaam als gastouder.

Per 1 januari 2010 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Haaglanden als zelfstandig gastouder.

Gastouderopvang De Bezige Bijtjes is ook goed gekeurd door de GGD, dus ik sta vermeld in het Landelijk Register Kinderopvang. Wat inhoudt dat u van de belasting kinderopvangtoeslag vergoeding kan ontvangen.

Ik werk met het VVE-programma Kiki (www.kiki-s.nl) Van november 2013 t/m maart 2014 heb ik een cursus hiervoor gevolgd. Sinds 15 maart 2014 mag ik mij geregistreerd VVE Kiki gastouder noemen.

In 2015 heb ik een cursus Babygebaren gevolgd.

Op 14 februari 2017 heb ik het certificaat Pedagogisch component behaald.

Sinds februari 2018 is mijn Gastouderopvang ook een Erkend Leerbedrijf (www.s-bb.nl)

En op 15 februari 2019 heb ik het certificaat Babywijs gehaald. Ik ben dus een IKK-erkend Babywijs Professionel gastouder.